A-llra finaste Lily - en liten tillbakablick!

Här kommer en liten tillbakablick från de senaste veckorna! I förra veckan var det Lilys tur att höftledsröntgas och efter en dryg väntan har nu äntligen det glädjande beskedet kommit att hon har fina A-höfter! Jippie - vad glad jag blir! Hon är och har alltid varit smidig som en katt, men det är ju aldrig någon garanti för bra höfter, så skönt att nu få svart på vitt! På Lidköpingsuställningen (Excellent och en mkt bra runda i ringen - är så nöjd med henne!) i söndags kom det förresten fram en mycket perrointresserad familj som mer än gärna ville köpa vårt lilla charmtroll, men neeej vår underbara lilla studsboll är absolut inte till salu! Grattis också till Lilys brorsa Dante som har fått B-höfter och nu håller jag allt som hålllas kan att det går lika bra för de andra syskonen! 
 
          Tjoho, här är jag! Är det ngn som vill klappa mig?
 
En helg dessförinnan var vi på en två-dagars utställning i Roskilde och en av höjdpunkterna under lördagen var när vi sammanstrålade med två av Dichos fina valpar - Lykke och Viola. Två supersöta och framåt perroflicker, som efter en stund fann varandra och då blev det full fräs på leken. Det var minsann inte så lätt att fånga dem på bild, men här kommer i alla fall ett där båda kom med! Tack för att ni kom med era små godingar och så roligt att träffa er alla!
 
                                Lykke och Viola!
 
Sedan var det så Lilys tur att gå in i ringen och det resulterade i ett välförtjänt Excellent. Det är framförallt Lilys attityd i och utanför ringen som jag tar med mig från de här dagarna, för hon är så cool och verkar dessutom tycka det är toppenkul med utställningslivet. "Hon kommer att kunna bli hur bra som helst när hon blir lite äldre och får ännu mer kroppsmassa", var ett av flera fina domaromdömen. Dessutom visade vädret sig från sin allra bästa sida, så det blev många sköna timmar i solen i trevlig samvaro med andra perroentusiaster!
 
                                                           Tack, Hagar för fina bilder!
 
Hundlivet för övrigt går sin gilla gång! Lily är nu på sluttampen av sin lydnadskurs hos Åsa Jakobsson och det har varit både kul och mkt lärorikt. Hon har framförallt fått en betydligt bättre stadga och finare precision i de olika momenten. Det jag framöver ska lägga lite extra krut på är hennes bakdelsteknik, bl.a. med hjälp av en planka på marken - först i rörelse sidledes vänster o höger med nos mot ansikte och sedan i fotposition.
 
Dicho fortsätter på sin rallylydnadskurs några veckor till innan det är dags för sommarlov, medan Isa jobbar vidare i sin träningsgrupp som numera är så populär att vi fått säga nej till fler nya ekipage och istället uppmanat dem att bilda en egen grupp. Den senaste tiden har vi försökt att jobba i fasta grupper med byte efter en månad - bra med kontinuitet, men problematiskt om grupperna inte blir fulltaliga.
 
Här kommer också en nytagen bild från en härlig dag med kompisen Ulla som mellanlandade i Lund, för att sedan åka vidare till sin dotter i London. Vi har känt varandra ända sedan gymnsieåren i Västervik och det var ju ganska lääänge sedan om jag räknar efter, men det ska jag nog strunta i! Hoppas du har det kul over there och hälsa till Maria! 
 
Ulla, hoppas det är ok med en bakifrån-bild mitt i blomsterhavet i Botaniska trädgården!
 
Sist, men inte minst - en stor GRATTIS-kram från oss alla till dagens mest älskade födelsedagsbarn Maribel på hennes 21-årsdag! Hoppas du får en härlig dag och om några timmar kommer jag ner till city och bjuder dig på lunch! Hundarna tyckte uppvaktningen imorse var toppen, för tänk så många roliga pappar och snören det blev över att leka med efter att presenterna blivit öppnade!
 
                            För med en enkel tulipan ....!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria Holmgren

Halloj
Ni verkar ha haft en trelvig dag i Lidköping. Visst är det kul att ställa när de verkar trivas. Hon ser jättefin ut på bilderna. Grattis till fina höfter också. Vi ses säkert längre fram i sommar. Om inte annat i Tvååker? och lycka till med lydnadsträningen. Elsa lika gammal är fortfarande alldeles i början av sin lydnadsträning. mest bus o lek där.

2013-05-16 @ 05:50:13
URL: http://www.bellamigo.se
Postat av: Petra & Timja

Grattis till Lilys fina höfter, så skönt med ett positivt besked! Vi ses!

2013-05-16 @ 06:49:42
Postat av: Barbro

A höfter! Förstår att ni är glada. Grattis. Vi tyckte också det var jätte trevligt att träffas i Roskilde. Hoppas att alla Dichos valpar kan stråla samman någon gång. Ha en skön pingst helg.

2013-05-17 @ 16:14:23
Postat av: Fanta m flock

Dubbel grattis till fina höfter och finfin tjej!!
Hon verkar super mysig snygg Lily!
Kramar Annica o Co.

2013-05-19 @ 15:21:55
URL: http://www.nogg.se/fanta
Postat av: Petra Merci & Ester

Underbart !
Hon verkar superhärlig eran Lilly ..
Kramar från oss..

2013-05-20 @ 08:37:14
URL: http://www.nogg.se/lufsen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0