Grännaträff

Mats, jag och hundarna har precis kommit hem efter att för första gången varit med på perroträffen i Gränna. Ja, det har verkligen varit kul att träffa så många  perroentusiaster och lurviga hundar (i alla storlekar och färger) samlade på en och samma plats. Jag är övertygad om att varenda Grännabo numera vet vad en perro är, för i centrum och även kring färjeläget myllrade det av perrosar alla tider på dygnet. Ett festglatt killgäng som drog förbi vandrarhemmet och mötte mig med ännu en perro, kunde inte låta bli att skrika ut sin besvikelse:
  - Hela djävla stan kryllar ju av hundar!
Hoppas att de senare på kvällen fick något annat att vila ögonen på, så att de precis som vi kan känna sig nöjda och glada efter en mycket innehållsrik och rolig helg. 
   Dicho träffade många nya lekkompisar samt mamma Zelma och mormor Trizza och en massa andra släktingar som t.ex. jämngamla kusiner, så efter all lek och alla intryck sover han nu så gott! 

Tack styrelsen för en fullspäckad helg och tack alla för trevligt umgänge! 
 




                          Dicho i glad lek med kusinen Berit!


Lillebror


Äntligen, har jag kommit till skott och börjat skriva en blogg om livet med våra två underbara hundar av rasen perro de agua espanol (spansk vattenhund). Först vill jag presentera familjens två-åriga tik Isa (Eyeball´s La-X-Isadora). En härligt fartfylld tjej, som redan som valp var mycket energisk och lekfull. Det är egenskaper som kommer väl till pass när hon idag bjuds in till vilda lekar av "lillebror". 
   I juli månad hämtade vi hem en ny och mycket efterlängtad familjemedlem, Dicho-killen (Perro Rizados Dichoso). Vårt charmiga lilla yrväder ser till att det alltid är något kul på gång! Syskonen är mycket förtjusta i varandra och trots att Isa är relativt ung, så har hon ändå hittat sin roll som storasyster. För övrigt älskar de att leka med varandra och Isa är då betydligt försiktigare än när hon busar med äldre hundar.  

Avslutar här med några sommarbilder:



Söta Dicho!



En simmarstjärna!



Isa tar ett dopp!



- Är det kallt?

-Jag vill också titta ut genom fönstret!

- Jag vill också titta ut genom fönstret!


Tack för mig så länge!/Louise


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0