Tvååker - semestern har börjat!

I samband med Tvååkers utställning i dagarna tre, så började också vår gemensamma semester! Eftersom det visade sig att Mats omöjligt kunde ta ledigt på fredagen på grund av att han inte kunde komma loss som ansvarig för Falsterbo Horse Show, istället tog han lördagståget till Varberg. Vad snällt att du hämtade honom Arne, medan jag hade fullt upp med Lily i utställningsringen!
 
Vi var ett glatt gäng som bodde tillsammans på en gård (lagom avstånd - 20 min till Övrevi IP) med mysiga småstugor, restaurang med mkt god mat, bra rast- och spring-ytor för hundarna samt en pool med 26-gradigt vatten. Där tillbringade jag flera timmar i en solstol och tog mig också några sköna och avsvalkande dopp, vilket var kändes härligt efter många varma uställningstimmar. Tack, Anneli för att du ordnade ett så trevligt boende och det var så kul att umgås både med dig och Peter samt alla andra trevliga perromänniskor!
 
Grannfolket kopplar av och njuter i solvärmen!
En nyanländ Mats sitter in sig tilsammans med Lily utanför vår stuga!
                          Interiörbild av det liiilla boendet!
 
Till lördagens middag dök det upp ännu fler perroägare, bl.a. Barbro och Pelle som äger Dichovalpen Lykke, och vid borden med sammanlagt femton personer var det en härlig stämning med många glada skratt!
 
Tillbaka till utställningsringarna, så gjorde Lily mkt bra ifrån sig under samtliga tre dagar och visade upp sig i fin trav, klarade domarhanteringen galant och stod sedan som gjuten i sten i framför domarbordet. Hon är fortfarande en ganska nätt liten tik, som behöver bli ännu äldre för att få mer kroppsmassa. Den positiva kritik som här följer får jag ju i alla fall glädjas åt: mkt tilltalande helhet och exteriör, bra linjer, rektangulära proportioner, kraftfullt huvud, utmärkt hals o skuldra, bra bakparti, utmärkta ögon och bra öron. Dag ett fick hon slutligen exc.(Nina Karlsdotter) och placerade sig som andra juniortik, sedan vg (Göran Bodegård) och tredje placering samt exc.(Hans Rosenberg: tikar + Arne Foss: valpar och hanar) och en fjärde plats bland tio anmälda juniortikar.
 
                                   I väntan på sin tur!
En mycket noggrann genomgång av tänder och kropp!
 
Lykke som debuterade i juniorklass, med husse Pelle, blev bara bättre och bättre efterhand och dag två såg det riktigt fint ut! Som yngst bland juniortikarna behöver hon också växa till sig ngt. Det blev vg med fin kritik och det ska bli så spännande att följa henne framöver. Tack, Barbro och Pelle att ni jobbar så bra med lilltjejen! Ett stort grattis till Anneli (La Sirenita´s) som lotsade fina Alvin till ett championat redan på fredagen och för framskjutna placeringar bland tikvalparna med Garbo och Nala! Grattis också till Åsas (Perros Rizados) framgångar, förutom de vuxna krulltottarna blev ju fina valpen Morriz bästa hane! 
 

Här följer lite blandade bilder från Perrospecialen!
 
                                 Först ut var valparna!
Dichos nio-åriga mormor Trizza - still going strong!
Bästa veteran: Fozzie och Trizza - grattis!
!
BIR Peppar (Dichos morbror) och BIM Greta - grattis!
 
Ha nu en skön forsättning på sommaren! önskar Louise o Co
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Petra & Timja

Du får också ha en härlig semester o hör av dig om du vill träna!

2013-07-16 @ 14:49:04
Postat av: Anonym

Tack själva för en trevlig helg, Lily är verkligen perfekt jämt i ringen ja så klart annars också, men där står hon som en perfekt formgjuten modell och springer vackert! Garbo fann en ny favorit kompis, längtar till helgen nu! Kör försiktigt och vi ses på fredag. Kram

2013-07-17 @ 07:50:46
URL: http://Www.la-Sirenitas.se
Postat av: Yvonne och Abby

Så fin hon är lilla Lilly

2013-07-31 @ 22:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0