Londonresenärer och nu är vi bara fem!

För igår tog Maribel, som är vårt yngsta barn, sitt pick och pack med flyget från Kastrup till London, där hon ska (om allt går som hon planerat) jobba som au-pair under ett halvår. Det känns så tomt och konstigt här hemma, när nu också barn nr två flyttat hemifrån! Det är väl lika bra att vänja sig vid tanken, men visst kändes det märkligt både igår kväll och nu på morgonen när hennes sovrum stod gapande tomt och att det inte fanns någon där att säga godnatt till och att ge en godmorgonkram.
 
Hoppas nu verkligen att Maribel kommer att trivas hos sin "nya" familj och att lillkillen Oscar (19 mån) är så där lagom busig samt att familjens cockerspanielhane lär sig att lyda den svenska au-pairtjejen, som lagt grunden i hur man uppfostrar hundar under sina uppväxtår tillsammans med våra perrosar. Krulltottarna verkar också sakna lillmatte! Isa som älskar att ligga ihopkurad på golvet och gosa med Maribel (så nära varandra som det bara går att komma), Dicho som gillar stunderna när han och M. är alldeles själva och myser i hennes rum och om han har tur så blir han också inbjuden att komma upp i hennes säng och så minstingen Lily som gärna också kryper ihop på golvet tillsammans med M. och njuter av att bli kliad under hakan, lääänge! Här kommer massor av blöta perropussar från krulltottarna till deras älskade lillmatte!
 
Av en tillfällighet så slumpar det sig så att storebror Hector åker över till London idag. Hoppas han slipper snöovädret som väderprognosen visat! Han och en kompis är inbjudna av en barndomskamrat, som jobbar som fotbollsproffs i England och de ska nu ägna en stor del av helgen åt att titta på engelsk ligafotboll, vilket alltid är en häftigt upplevelse för den som är fotbollsintresserad! Både Maribel och Hector verkar ha fullt program i helgen, men de skulle nog ändå försöka att hinna träffa varandra en liten stund i alla fall.
 
Kramar och pussar från mig och Mats till dig vår älskade Maribel! Fotot är från en varm sommardag i Västervik, och det är inte utan att jag just nu börjar längta efter vår och sommarvärme!
 
Nu tillbaka till verkligheten med iskall vinterkyla och här kommer de sedan tidigare utlovade bilderna på Isa!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hoppas du får en riktigt bra tid i London Maribel!
Arne är på Arlanda nu för att lämna Jimmy. Jimmy ska åka tillbaka till NY efter en månad i Sverige. I torsdags lade han fram sin masteruppsats i statsvetenskap och det gick bra. Nu ska han gå en termin på NY University komb med praktik.

2013-01-19 @ 09:06:56
URL: http://www.perrotrizza.com
Postat av: Gun

Tur att inte hundarna flyttar hemifrån i alla fall. Visst blir det tomt hemma. Vi önskar Maribel en härlig Londontid.
Kram på er.

2013-01-19 @ 09:31:47
Postat av: Louise

Tack för hälsningarna till Maribel! Jag ska skicka dem vidare till henne!

2013-01-19 @ 16:43:26
Postat av: Fanny

Ja vi måste verkligen se till att syskonen får träffas, vore så roligt att se dem tillsammans!:) Ja Messi och Lily är verkligen lika varandra, lika underbara båda två:) Ha det så bra. Messi skickar en stor puss till syrran!

2013-01-20 @ 18:33:15
URL: http://perronmessi.blogg.se
Postat av: Maribel

Tack för alla hälsningar!
Har det helt underbart här borta :)
Saknar er mamma och pappa!
PUSS! ❤

2013-01-20 @ 21:33:02
Postat av: pia wennersten

Jag vet hur tomt det känns, men bara man vet att dom har det bra och trivs så känns det bra för en själv också, England är ju trots allt inte så långt borta och ett halvår går fort. Sofia kom hem i söndags och det är jätteskönt att ha henne hemma ett tag nu.
Kram från Pia.Evita och Thea

2013-01-20 @ 22:13:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0