Lily stora damen - tio månader!

Vår underbara Lily blir idag hela tio månader och snart är hennes valptid ett minne blott, för tiden rusar verkligen snabbt iväg! Hon är ett riktigt charmtroll med glimten i ögat och håller sig alltid framme när det är ngt kul på gång (som när Dicho bär omkring på en rolig leksak som hon kan hugga tag i och kampa om). Hon är också klok (t.ex. efter att hon tränat bakdelsteknik på en pall har hon nu själv kommit på att istället trampa runt på badrumsvågen, vilken också funkar perfekt - smart tjej som tänkt ut det alldeles själv), lättlärd och arbetsvillig (dröjer sig alltid kvar en stund efter avslutningsordet "stopp", för vem vet: Om jag tittar på matte med tillräckligt bedjande ögon så kanske vi tar ett träningpass till!), social (mot både människor och hundar - älskar att bli klappad, leka med leksaker och att jaga tafatt tillsammans med andra krullisar), kelig (gillar att sitta i famn och gosa eller ligga bredvid mig med sin nos vilande på mina ben), ljudlig (låter ofta och gärna, som t.ex. när hon kliar sig i nacken med ena bakbenet så spinner hon av behag, fast på hundars vis) och dessutom är hon söt som en chokladpralin.
 
Jag tog massor av bilder dagen för klippning, så här kommer några fler på hårfagra Lily!
 
Ett stort GRATTIS från Lily till alla hennes syskon som vi hoppas kunna få träffa under året, om inte annat i samband med BPH-provet! Tack, Anneli/La Sirenita´s för att du arrangerar det hela, det ska bli kul!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gun

Hon låter väldigt härlig din lilla hund. Kanske ska satsa på en lite socialare hund som nästa. Kram på er.

2013-02-08 @ 16:22:11
Postat av: Anneli

Är så glad att du är nöjd med Lily, du vet hur nervös jag va att ge dig en ful valp..haha;) Skämt åsido , ni är ett toppen team du o söta Lily. Det är du ju med alla dina hundar. Nu hoppas vi också att bli tre hunds familj för jämnan..Kramar från La Sirenitas flocken

2013-02-08 @ 22:13:26
URL: http://Www.la-sirenitas.se
Postat av: Ronja

Känner igen Melker i beskrivningen om Lily! Kul att läsa om vad ni gör!
Hälsningar från Ronja och brorsan Melker på Åland

2013-02-15 @ 20:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0