Syskon på hal is och havsbrus!

Här kommer nu också en hälsning från de sista två valparna i Dichos danska kull! Den svartvita hanen Enzo och den bruna tiken Alba (båda med stubbsvans) träffas ofta, eftersom de kommit till två familjer som är nära släkt med varandra.
 
 
Sköna Alba har nu skjutit i höjden och blivit en slank och flott tik och snart är också alla hennes nya tänder på plats. Hon har mycket spring i benen och springer gärna opp på de mest omöjliga ställen och gillar även att perroraca i den stora trädgården. Hon har fin mentalitet och är mkt bestämd med vad hon vill!
 
Deras favoritsysselsättningar: Alba: leka med brorsan, skogspromenader, äta mat och att bli kliad och klappad.
Enzo: aktiviteter som ger utmaningar - gärna med mat som belöning, leka med syrran, äta mat och att få kel och smekningar.
                                     
                                                     Son och Far!
 
Enzo beskrivs som en läcker svart krulltott (som liten var han mkt lik Dicho som valp), som gärna kastar sig in i lekens virvlar. Alla hans vuxentänder har nu också kommit på plats. Första dagen hos sin nya familj råkade han ut för ut för en obehaglig händelse, då han blev skrämd av tre lösspringande hundar. Det otäcka påhoppet har man sedan jobbat med i den dagliga träningen, med hjälp av valpkurs och genom att få leka med olika hundkamrater. Träningen har givit resultat, för efterhand har det blivit så mycket bättre och hans nyaste kompis är just nu en stor Grand danois. 
 
En av dagarna i veckan passade Lily och jag på att åka iväg till en kompis i Bjärred, för en promenad i solskenet utefter den härliga stranden och därefter en mysig fika i trädgården hemma hos Marie. Det gäller att ta till vara på vårsolen, nu när den äntligen har kommit!
 
                     Kommer det någon mer på bryggan?
                             Här ute har jag bra koll!
                    Oj, då vilka vågor det blir när det blåser!
            Hur långt ut kan man gå - utan att ramla i plurret?
Typiskt, att matte kommer på att träna platsliggning mitt i allt - tyckte jag hörde ngt om att det är bra med alla störningar runtomkring!
 
  
 

Kommentarer
Postat av: Barbro Andersson

Vilka fina bilder på Lily! Lykke har premiärbadat! Hon verkar helt orädd. Första gången gick hon i vattnet från strandkanten. Dagen efter sprang hon ut på bryggan och kastade sig i vattnet.
Hälsningar Barbro

2013-04-24 @ 13:06:05
Postat av: Anneli

Vilken fin långhals hon blev Lily:) Jättefina Dicho valpar..kul att du följer dem!

2013-04-24 @ 20:10:56
URL: http://www.la-sirenitas%40hotmail.com
Postat av: Anonym

Vad kul att se bilder på Dichos valpar och höra hur det går!

2013-04-25 @ 07:21:12
Postat av: Yvonne

Perfekt störning - då blir det lättare på tävling

2013-05-02 @ 09:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0