Gränna - vilken fullträff!

Nu är den en gång om året återkommande Grännaträffen över och efter några mycket roliga dagar är vi nu hemma igen! Trots att  Isa, Dicho o Lily sovit mesta tiden av hemresan verkar de fortfarande trötta efter helgens alla aktiviteter och efter en mängd olika intryck. Det har varit otroligt kul att träffa alla perroentusiaster (både gamla och nya bekanskaper) samt få nöjet se så många perros, i skiftande färger och i olika åldrar, samlade på en och samma gång. Lördagens fotografering hade samlat 103 perros - och något senare dök det upp ytterligare fem stycken = 108 krulltottar - inte dåligt!

Platsliggningen - "Lämna hundarna" och sedan ligger det perros så längt som ögat når!

Förutom alla sevärda tävlingsmoment i både lydnad och rallylydnad (KM) samt SoR-prov med många deltagare, så ägnades hela lördagen åt att "pröva på" (t.ex. platsliggning i en gigantiskt stor ring, agility o miljöbanan med olika underlag och en hel del klurigheter för hundarna), så fanns det också massor av lekfulla tävlingar ("snabbaste perron", bowling där hunden skulle fälla ner uppställda PET-flaskor samt hitta en boll under rätt låda m.m.) Apropå snabbaste perron, så lyckades Mats att drilla Isa till en delad andraplats bland ett femtiotal hundar. Han som annars brukar stå vid sidan om och heja på mig och hundarna blev nu stolt som en tupp över denna otroooliga bedrift! Vem vet, nu kanske Mats får mersmak och vill börja att träna/tävla hundarna?                                       
                        Stilstudie på Dicho o mig!

                     Isa: Var det hopp du sa, husse?
Dessutom visade Johan o Tova upp Lyd 1- programmet, medan Jenny fungerade som tävlingsledare. Därefter fick vi tänkvärda lydnadstips av Johan samt möjlighet att få frågor om träning och tävling besvarade -  mycket intressant och lärorikt!

Grillkvällen på lördagen var också en höjdare - välbesökt, god stämning och mycket god mat! Kvällen bjöd också på levande och medryckande musik, så när maten var uppäten bjöds det upp till dans Välsmakande mat och trevligt umgänge var det också på fred. kvällen hemma hos herr o fru La Sirenita´s (Peter o Anneli). Vägen till deras hus hittade vi även efter lörd.grillningen och då blev det också en hel del mysigt småsnack inemot midnatt. Tack för det och vi hoppas att vi snart ses igen! Lily skickar en stor blöt puss - hon längtar säkert redan efter att återigen få träffa både er (visst, kände hon igen dig Anneli) och sina kullsyskon. Tre av hennes bröder var på plats i Gränna, så gissa om de har lekt och tumlat runt i gröngrästet. Fyra nyanser i brunt gjorde det fasligt svårt att ta några bra bilder, för det blev bara en stor brun lurvig massa. Dessutom strejkade min kamera en del, så nu hoppas jag att få tag på några bilder som kan läggas ut senare! I vimlet hittade Lily också några andra valp-släktingar att leka med - stockholmaren Hugo och så kompisen Timja härifrån Skåne.
 
 
 
 

Här charmar Lilys snygga pappa Manne Isa, så att hon sekunden senare kastar sig ner på marken och bjuder in honom till lek! Till höger i bild skymtar även Lilys "farmor och farfar" Mia o Micke. Dessutom en bild som Anneli tagit på Manne tllsammans med fyra av sina chokladbruna valpar.
 
Förutom alla trevliga aktiviter så var också vädergudarna på sitt allra bästa humör, för från att det vid ankomstkvällen syntes regntunga skyar sprack det upp under lördagen och blev en helt fantastiskt skön dag - rena sommarvärmen! 

TACK till alla som ligger bakom helgens roliga och innehållsrika Grännaträff!

Kommentarer
Postat av: Anneli o co

Visst fick jag väl nån puss extra av Lily mot vad hon ger främlingar!! Jätte kul att träffas och att så många ur kullen kom. Klart Mats får blodad tand av en sådan bedrift;) Jag skickar några kort imorgon kväll..har inte fört över dem än! KRAM o tack för trevligt sällskap och lydnads hjälpen

2012-09-03 @ 21:37:31
URL: http://www.la-sirenitas.se
Postat av: Petra Merci & Ester

Jättekul att träffas igen.Och återigen grattis till Mats.Nu håller vi tummarna att det gav mersmak .:)
Ha det så bra Kram.

2012-09-04 @ 10:24:40
URL: http://www.nogg.se/lufsen
Postat av: Fanta m flock

Hej på er!
Det var jätte kul att träffas i Gränna och få se söta Lily ;-)
-Annelie, jag fick också pussar av henne ! :-D
Tack för ditt grattis i bloggen. Det var roligt och oväntat!
Ja tänk dom liven övveraskar oss ibland, men helt ok är det inte m Fanta. Jag som har jobbat järnet med att få NER henne i aktivitet, får nu DRIVA upp henne? Man är aldrig nöjd....hoppas på att det har med löpet att göra.
Kram på er!
Annica o co

2012-09-04 @ 16:58:01
URL: http://Www.nogg.se/fanta

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0