Hur mår lilla Lily?

Bara bra och nu börjar hon bli alltmer varm i kläderna ... menar förståss pälsen. Emellanåt kan det hända att hon bli lite väl uppspelt och då skäller hon samtidigt som hon kastar sig framåt mot Isa eller Dicho och då kan man riktigt se på dem båda två att de tycker att det lilla yrvädret tar sig aningen för stora friheter. Speciellt Dicho, som är Lilys stora favorit, kan se lite fundersam ut när hon ger järnet fullt ut.


                              Världens sötaste Lily! 


                                      Sluuurp!

                               Vem kommer där?

                            Storebror Dicho ... Vad gör han?

Lilys nattsömn har varit förhållandevis bra sedan vi kom hem, fast imorse vaknade hon redan kl. 5.00 då hon var tvungen att uträtta sina behov. När det var gjort somnade hon om igen och jag var inte sen att också inta sovläge. Hennes matintag har gått något bättre idag och jag har prövat att inte lägga i hela ransonen i skålen direkt, utan istället låtit henne få några mindre portioner per gång och då har det fungerat betydligt bättre.


                                     Sötnosen

                                      Fullt ös!

                                Undersöker utemiljön!

Förutom att hon tillbringat en hel del tid i trädgården, så har vi under eftermiddagen också tagit en tur med bilen till djuraffären. För att Lily skulle få sin dagliga dos av social träning och för att träna henne i att åka i sin bur samt naturligtivs också för att inhandla lite hundsaker (bl.a. två matskålar på metallställning). Det märks att hon har god vana av att färdas i bil, för det är inga som helst problem! Hon gnällde lite inledningsvis av att vara instängd i buren, men tystnade snart för i den har hon ju ofta sovit under de här dagarna. Kunde inte låta bli att även köpa en liten leksak - en färglad, mjuk och tuggvänlig boll. Den lekte stumpan intensivt med medan jag betalade och innan vi gått därifrån hade hon också hunnit att charma personalen så att de bjöd henne på godis. Precis innan det var dags att gå därifrån trycktes hennes off-knapp ner och hon lade sig ner mitt på golvet för att vila. Gullepluttan!

 
                                    Fortsättning följer senare!  


Kommentarer
Postat av: Anneli

Ååå vad kul med en ny rapport här:-)kram

2012-06-19 @ 19:58:28
URL: http://www.la-sirenitas.se
Postat av: Gun

Oh vad söt hon är. Förstår att hon charmar alla hon möter.

2012-06-19 @ 22:22:15
Postat av: pia wennersten

Hon är verkligen ljuvlig, förstår att ni njuter. Blir hon lik Thea så får du en energisk liten vovve. Hoppas få se er i Gränna. Lovar att uppdatera bloggen snart. Jag och Helena har gjort ett inlägg i nästa perroblad om spårkursen hos Jan.

Hoppas ni också får en härlig. Det är bara att njuta

2012-06-19 @ 22:30:26
Postat av: Maria Holmgren

Hej

Grattis till den nya familjemedlemmen. Det ska bli spännande att följa henne. Tack också för titten i min blogg. Vi ses väl i Gränna om inte annat// Maria

2012-06-20 @ 07:32:53
URL: http://www.bellamigo.se
Postat av: Gerd

Lilla Lilly! vad söt du är! Du ser verkligen kramgo ut!

2012-06-25 @ 17:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0