Lägerinfo

Perroinvasion i Klippan i maj!

Vilket gensvar vi har fått! Inom loppet av någon vecka så blev anmälningslistan i det närmaste full. Vilket innebär att vi kommer att invadera Ugglegården med 32 perros med tillhörande matte/husse. Vi kommer att ha deltagare från Stockholm, Göteborg och söderut som är sugna att träna hund och umgås. Några kända ansikten och en hel del nya. De färskaste måste väl ändå vara Leif och Gun som kommer för att titta och lära utan hund. De väntar nämligen valp från Aberlours i maj och ville inte missa detta tillfälle att umgås. Härligt!

11 ekipage har anmält sig till viltspåret och vi kommer göra vad vi kan för att alla ska kunna delta. Förutom de mer erfarna lydnadsekipagen som kommer för en vitamininjektion har vi även en handfull nybörjare som kommer att för att ge sig in i lydnadens spännande värld. Låt oss nu hoppas på en fantastiskt solig och givande helg i maj!

Till alla anmälda ekipage kommer det under de närmsta dagarna ut en komplett deltagarlista samt kostnad för inbetalning. För er som önskar vara med så har vi just nu 4 sängplatser kvar inne i huset... Hör bara av er till [email protected]

Katarina, Anna, Björn, Louise och Helene

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0