Sjung om studentens lyckliga ...!

Vi har precis kommit hem efter en långhelg i Västervik, för mitt gudbarn Nina har efter tre intensiva år på gymnasiet tagit studenten. Du har verkligen gjort ett bra jobb och nu håller vi allt som hållas kan att du kommer in på den högskoleutbildning som du har sökt till hösten! Konkurrensen verkar stenhård, men vi tror på dig!

                            
                                                             V-viks sötaste student - påhejad av lillebror Leo!
 
Ja, vilken härlig helg vi har haft och det blir ännu lättare koppla av när man vet att hundarna har det bra hemma i Skåne. Tack Solveig m. familj för hjälpen med Isa - hon kastade längtansfulla blickar mot ert hus när vi imorse gick förbi er grind, så nog har hon trivts hos er! Dicho har haft goa dagar hos Helene och polarna Cocos och Ceasar samt övriga familjemedlemmar- tusen tack!

När Dicho funnit sig till rätta i familjen utsåg han ganska snabbt Helene till ledare och följde därefter henne hack i häl. Med de fyrfota fungerar han alltid mycket bra och han vet att det är det är de som bestämmer för att de är äldre än honom och att de är på hemmaplan. Söta Cocos är han hett förälskad i, men är aldrig påträngande utan beundrar henne oftast på lite lagom avstånd. Eftersom han vet att hon ogillar när hanhundar sniffar på hennes bakdel, så nöjer han sig istället med att lukta på marken där hon nyligen suttit eller legat.

                           
                              Helene med Dicho o Cocos, som fixerar sina ögon på godiset framför dem

Ceasar (den äldste i gruppen) behandlas också med respekt, t.ex. om han under promenaden börjar rusa runt i högt gräs så springer Dicho gärna efter - men aldrig så nära att Ceasar har anledning att bli irriterad och säga ifrån. Dicho är m.a.o duktig på att tyda och läsa av andra hundars kroppsspråk och det känns ju onekligen som en bra och viktig förmåga i hundarnas värld!

Tillbaka till studentfirandet: Här kommer en mängd bilder från en otroligt rolig helg, som började redan i fredags kl. 13.00 på Västerviks Gymnasium (här gick jag också en gång i tiden) och fortsatte sedan långt inpå nattatimmarna. Det var toppenkul attt träffa både gamla bekanta och nya! Gerd, vilken fantastiskt trevlig fest för dottern Nina! En stort tackkram ännu en gång från oss alla och passa nu på att vila efter allt slit med studentförberedelserna!

                                       
                                                                       Nina o Maribel  
                                     
                                                             Gerd hoppar högt när Nina fått stipendium!
                                     
                                                                          Blomsterflicka

Därefter åkte alla studenter på lastbilsflak ner till centrum, för att där sedan hämtas med bil för hemfärd. Morbror Claes fick hedersuppdraget att vara chaufför och i sin fräcka lilla Fiat körde han den nybakade studenten genom stan.            
                                    
                                    
Gerd och jag blir också sugna att glida några varv nere på stan med den lilla röda, men det får bli en annan gång!
                                    
                                                                    Flickbukett till bords!

I anslutning till studentfesten så var vi ett sällskap som dagen därpå åkte båt ut till skärgården för att äta lunch på Idö-restaurang. Vilken god mat och havsutsikten gick inte av för hackor den heller!

                                   
                                  
                       
                     
Innan avfärd efter en skön dag ute till havs - lyckas jag fota ett bi som flitigt letar nektar bland alla blommor som växer på öns klippiga delar.

Eftersom jag i slutet på förra veckan direkt efter avslutad termin for iväg till V-vik, sä känns det som det är först idag som jag börjar att fatta att sommarledigheten faktiskt har börjat på allvar och det ju bara en så himmelskt sköööön känsla! Till skillnad från biet lägger jag nu ner mitt flit och slit, för nu är det tid för avkoppling och slappa dagar i hängmattan!

Hoppas att ni också hinner njuta av sommarens alla fröjder och att ni får en fin och solig midsommar!                                  
                                                                     




   


Kommentarer
Postat av: Gerd

Vilka fina bilder! Det var så härligt att ha er här under studenten och tack för all uppvaktning. Extrakul att vi kunde ta en tur till Idö!

Kramar

2011-06-20 @ 22:43:10
Postat av: Leo

Kul!!! Rolig blogg

2011-06-20 @ 22:46:56
Postat av: Niles

Ser ut som om ni hade en riktigt härlig dag, grattis till studenten!

2011-06-20 @ 23:08:22
URL: http://dirtyhome.blogg.se/
Postat av: Annica

hoppas ni får en trevlig midsommar. ;D

2011-06-20 @ 23:11:41
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Åsa med familj

Vi önskar er alla en jättetrevlig midsommar!

2011-06-21 @ 22:04:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0