Härlig långhelg och cert i Vänersborg!

Är nu hemkommen efter några dagar i Trollhättan och Vänersborg. Efter en övernattning på ett mycket trevligt vandrarhem, Gula villan i T-hättan, for Mats, jag och Dicho imorse vidare till Vänersborgsutställningen. Vilken fantastiskt fin plats - precis intill vattnet! Solen sken över våra huvuden och tack vare en stilla vindbris, så höll sig temperaturen på en behaglig nivå hela dagen. Vistelsen blev naturligtvis ännu bättre av att Dicho efter en mycket bra insats blev tvåa i Bästa hane och fick cert. Grattis Ramses och Rosa till BIM respektive BIR samt Wilma som blev svensk utställningschampion! 

Några foton hann tyvärr inte bli tagna, så håll till godo med några fina bilder som Björn Bäck tog under Hässleholmsutställningen! 

        
         
         

Under långledigheten har vi också hunnit att njuta av det fina sommarvädret här i Skåne, så i fredags tog vi hundarna och matsäck med oss och bilade till Österlen. Tre mil från kusten gjorde vi ett stopp och stannade till vid Monique och Lottas vackra hus med en helt otrolig trädgård och en parkdel på sammanlagt 6000 m2. En otroligt rofylld och vacker plats med massor av fågelkvitter och annat djurliv alldeles inpå husknuten!

       
                                             Grind mellan trädgård och park
       
        
                                                   Skönt med lite skugga eller hur ...
       
                                                                  Dicho

Innan vi for hem så hann hundarna med att bada och medan Dicho sin vana trogen simmade flera vändor på djupt vatten, så stod Isa med vattnet i halshöjd och gnällde för att hon inte kunde nå leksaken som guppade ett par meter framför hennes nos. Genom att fästa en lina på leksaken för att vara säker på att den inte skulle flyta bort, så gjorde jag tappra försök för att få henne att simma. Min lilla kloka Isa kom nu på att om man tar linan med ett stadigt tag i sin käft, så är det bara att hala in den till stranden. Lätt som en plätt!! Jag försökte överlista henne genom att låta linan löpa ut från ett annat håll än där vi stod, men då förflyttade hon sig till denna plats och gjorde om proceduren igen. Ingen ska väl säga att hundar inte är smarta!

Nu återstår endast ett par veckors arbete för mig, men den värsta ruschen ska väl ha lagt sig nu i skolans värld! De här sista dagarna kommer förhoppningsvis att ha ett lugnare tempo än majmånad har haft. Åh, vad jag längtar efter sommarlov! Hoppas ni också har en skön inledning på sommarmånaden juni!
                 


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ett jättestort GRATTIS från oss alla i Stockholm!

Åsa

2011-06-05 @ 22:38:22
Postat av: Susanne och Ella

Grattis Louise och Dicho, Vad ni är duktiga,

Ha ett skönt sommarlov, det är ni värda

kram

Susanne och Ella

2011-06-06 @ 10:28:20
URL: http://caramella.eldea.se
Postat av: Gun

Grattis till cert! Härligt. Ha det gott. Kram

2011-06-06 @ 20:41:43
Postat av: Petra & Merci

Grattis till snyggingen.Vad kul . Här startade vi Juni månad med 29 grader och sökkurs. Och idag börjar sommarlovet för barnen.Själv får jag vänta till v 30 innan jag får semester.. Kram Petra

2011-06-09 @ 12:14:42
URL: http://www.nogg.se/lufsen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0