Borta bra, men hemma bäst!

Nu har jag äntligen lite tid att skriva på min blogg, för nu har jag börjat arbeta igen så efter helgen har det gått i ett! Här kommer en liten tillbakablick! Under fredagen var det minusgrader och strålande sol, så självklart togs kameran med på promenaden. Om väderprognosen stämmer så kommer det därefter att bli många dagar med plusgrader och t.o.m. regn, så det gäller att passa på! 

                           
                                                                                     ISA
                          
                                       

                                      

                          
                                                                              DICHO
                         

Pä lördagen for vi tidigt på morgonen iväg till My Dog-utställningen i Göteborg. Trots varning för halt väglag gick bilresan bra, så vi kom fram i hyfsad god tid. Vi hade tur och hittade den sista lediga parkeringen utanför hotellet och plockade in våra väskor i förvaringsrummet, för att sedan promenera till mässhallarna. Det var sammanlagt nio perros anmälda och Dicho skötte sig bra och lyckades att placera sig tvåa i Bästa hane med ck + cacib. BIR blev Rosa och BIM Speedie. Därefter stannade vi kvar på mässan några timmar och lyssnade bl.a. på Cesar Milan ( tyvärr lite dåligt ljud för oss som satt långt ifrån scenen) samt handlade jag lite smått och gott, som smaskiga ben till Dichos stora glädje!  

När det sedan var dags att bege sig tillbaka till hotellet, så hade det efter flera timmars regn blivit ishalt och trottoarerna var livsfarliga att gå på. Istället för fem minuter tog promenaden en kvart och om Dicho dragit det minsta i kopplet så skulle jag förmodligen stått på näsan direkt. Nu var det ingen risk, för han lufsade så snällt vid min sida - trött efter dagens äventyr! 

På kvällen hade vi tänkt att sammanstråla med vännerna Marie och Lasse, som var på plats för att titta på sonen André som spelade innebandyturnering. Men vi insåg rätt så snabbt att det var hopplöst att försöka ta sig ut på det isiga underlaget igen, så vi åt middag på hotellet istället och det var faktiskt supergod mat!

På söndagen var det så dags för ring 22 igen och tretton perros gick ut som första ras. Strax efter nio var det så Dichos tur, men idag gick han inte vidare. BIR blev Speedie (vilken framgångsrik helg för en så ung hund) och BIM den finska Aquasgruaz Chablissima. Efter en kort stund på mässan återvände vi till hotellet och plockade ihop våra grejer inför hemresan. Vi hann också med att luncha på IKEA innan vi påbörjade hemresan - de har ju riktigt bra lunchmat när man är på resande fot! 

Väl hemma så kunde man verkligen se att Isa och Dicho njöt i fulla drag av att vara tillsammans igen och de låg hela kvällen tätt tryckta mot varandra. Dicho som trivs och fungerar fantastiskt bra när vi reser - såg ändå ut som han tänkte: Borta bra, men hemma bäst!


Kommentarer
Postat av: Robin

Trevlig läsning och bra skrivet för att vara klockan 12 på kvällen !

2011-01-12 @ 11:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0