Lyckorus och höstfrilla

Nu har vi då varit hemma en vecka efter semestern och med hjälp av det dåliga vädret har det faktiskt känts relativt lätt att börja jobba igen, för det har regnat varenda dag. Vissa dagar har regnet varit så intensivt att det inte varit ett enda regnuppehåll -  man har hört smattret på fönsterrutorna från morgon till sen kväll. Dessutom har det varit ovanligt kallt för årstiden, så att vi t.o.m. har satt på husvärmen en av kvällarna när inomhustermometern krypit ner till 18 grader Brr!"

Hundarna som har haft det otroligt skönt i sommarstugan verkade ändå tycka att det var mysigt att komma hem igen, för de kastade sig ut i trädgården med liv och lust! Vare sig solen skiner eller det regnar verkar de tycka: Borta bra , men hemma bäst! 


                                                          Tafatt! 

                                                     Hi, hi, hi - sluta kittlas Dicho!

Dichos långa päls är nu ett minne blott och gissa om han har haft mycket spring i benen efter klippningen. Visst, var han fin som långpälsad, men jag tycker också att perron är otroligt snygg som kortpälsad. Det finns de som inte sett honom kortklippt förut och de häpnar när de förstår att det är samma hund! Perro: Köper man en, så får man två! Här kommer en serie med bilder som visar den förvandlingen! 

           
            


          
          
          
          
          
                               Nu ser man ju också Dichos vackra ögon! 

         


Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej!

Javisst är Dicho jättefin även kortklippt! Vad kraftig

han har blivit!

Åsa

2011-08-15 @ 17:28:03
URL: http://www.perrotrizza.com
Postat av: Annica o Fanta

Ja visst blir det skillnad från långhårig till korthårig. Lika snygga både med och utan, men jag tror att dom själva uppskattar den korthåriga frillan mer. :D

Snygga Dicho!

Synd att det har regnat mycket på er när det är ett helt år till nästa semester ;) men å andra sidan kan hösten bli riktigt fin! Vi har kollat in Skåneleden som verkar vara otroligt fin att gå så nästa sommar besöker vi Skåne ( för första gången!! :O ) Ha en mysig höst!

Kram Annica o Fanta

2011-08-19 @ 18:50:14
Postat av: Gerd

Vilken fin frilla Dicho och vilken skillnad på vovve! Kram

2011-08-19 @ 23:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0