Påsklov

Här sitter jag, Isa och Dicho och slappar på veckans bästa dag, fredag - med all helgledighet framför oss. Just den här fredagen känns det extra skönt att sitta i solgasset och njuta, med tanke på att en hel veckas ledighet väntar!? Nja, kanske inte helt sant för jag har en hel del rättningsarbeten framför mig, men bara det att ta dagen lite som den kommer är härligt. Det ska ju bli fint väder sägs det, så då ska jag passa på att vara ute med hundarna så mycket som möjligt. Dessutom är det roligt med mer tid för att träffa släkt och vänner och i slutet av veckan är det också dags för den årliga konstrundan.

                        

Isa har tyvärr fått tillbaka sin hälta på höger baktass, vilken jag trodde var helt borta eftersom hon varit besvärsfri under en längre tid, Nu är det enbart stilla koppelpromenader som gäller i tre veckor, så träningen får ligga nere ett tag - trist, för det har känts så bra på sistone! Dessutom behandlas hon med anti-inflammatorisk medicin och nästa vecka inväntar jag svar på ett blodprov, som visar om det är ett fästingbett som ligger bakom besvären. Hennes hälta är vekligen lurig för långa perioder är hon helt ok, för att så plötsligt inte kunna stödja på baktassen alls. Besvären kan vara i 5-30 min och sedan är hon som vanligt igen, förutom att hon ibland är något stelare i bakdelen än hon brukar vara. Ja, det är minsann inte så lätt med enbart lugna promenader med en hund som har den energin som Isa har!

                        

Lillbrorsan Dicho försöker alltsomoftast att locka fram leken hos Isa. Hon vill ju gärna hänga på, så där får vi gå in och sätta stopp. Knepigt för dem när hon är så pigg för övrigt! Dicho som just nu lever i en värld full av löptikar (det verkar som om alla hundar i byn löper) har inte så lätt för att hålla fokus på annat än dessa skönheters förföriska dofter. Jo, det finns faktikt en sak som just nu konkurerar med dem - en nymarmorerad papperskyckling som Maribel har gjort och som avger en doft som både Isa och framförallt Dicho tycker är mycket intressant. Just nu ligger han utanför Maribels rum och väntar på att hon ska öppna dörren, så han kan smita in och leta efter den spännande doftsensationen. 


Kommentarer
Postat av: Susanne och Ella

Men lilla Isa,

Vad himla tråkigt :( Man blir så ledsen och det är så svårt att få klämm på vad det kan vara. Krya på sig, lilla grynet och hoppas ni får en underbar vecka.

Susanne och ELla

2011-04-16 @ 21:42:58
URL: http://caramella.eldea.se
Postat av: Åsa

Hej!

Hoppas ni får ordning på Isas hälta.

Puss till henne och Dicho förstås!

Åsa

2011-04-19 @ 09:04:07
URL: http://www.perrotrizza.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0