Veckan som gått

Februarilovet går nu mot sitt slut och det har varit välbehövligt med lite ledighet, men vart har tiden tagit vägen för imorgon är det dags att börja jobba igen? Det borde var förbjudet att börja jobba före kl. 9.00 - sovmorgnar är ju så ljuvligt sköna! Dicho har faktiskt också upptäckt hur mysigt det är att ligga och dra sig på morgonen och idag har han sovit ända till nio. Inte dåligt av en kille som vaknar varje dag sprängfylld av energi och som också är angelägen om att så snabbt som möjligt få komma ut och vattna gräsmattan,. Vilken gräsmatta undrar ni säkert? Efter flera dagar med plusgrader kan vi nu se stora fläckar med barmark och det är inte utan att det känns bra att våren äntligen gör sig påmind. Imorse kunde jag för första gången på länge öppna fönstret och vädra en stund utan att sovrummet kyldes ner eller att det snöade in och utifrån trädgården hörde jag hur fåglarna sjöng in våren. Härligt!!
                                         
Tillsammans med softisgänget har vi också hunnit att träna en del och här ser vi Dicho i aktion! Turligt nog visade sig onsdagen bli veckans soligaste dag, så vi passade också på att gå en härlig strandpromenad. 
                                                        
                                     Kolla vad snyggt jag går, men matte du måste tänka på din hållning lite mer! 
                                                       
                                                                           Pusskalas
                                                     
                                                             
                                                               Melodifestival i Malmö!
                                                       
Om vi var där? Nej, Mats var på herrmiddag som inleddes med bastu och dopp i havet. Han som sommartid är en riktig badkruka och vill ha över 20 grader för att vilja bada hade också doppat sig. Wooh, vilken friskus! Medan Maribel, jag och hundarna bestämde oss för att ha en myskväll framför TV:n. Om rätt låtar gick till final? Vet inte för Maribel anlände till Lund lagom till sändningstid och vi satt sedan mest och småpratade, så jag lyssnade bara med halvt öra på de tävlande bidragen. Hon har haft så roliga och intensiva dagar i Norrköping och tjocka släkten hade fullt program för henne dagarna i ända. Kul att kusinerna, trots åldersskillnaden, kan ha så roligt tillsammans! 
                                                      

Senare i veckan tränade vi inomhus i en källarlokal som en skytteförening brukar använda och på väggen kunde vi läsa dessa uppmuntrande ord som skidesset Ingemar Stenmark en gång sagt.                                           
                                                       
                                                                   Dicho, Kristina o Kajsa
                                                     
Vi passade också på att ge valpen Linus vår Välkommen till Sverigepresent och han kastade sig gladeligen över det bitvänliga vildsvinet.
                                                           Vilken tuffing och vilket charmtroll!! 
                                                       
Som avslutning fick hundarna leka och tumla runt i den blöta snön, men det till skillnad från oss tvåbenta brydde de sig inte alls om att de blev dyblöta om fosingarna. 
                                                     
                                                                          Juniorerna
                                                       
                                                                         Seniorerna   
                                                    


                                         


Kommentarer
Postat av: Jessica Carling

Åh, så roligt ni verkar ha haft i söndags! Hoppas ni tänker göra om det snart - vi vill gärna vara med! Det skulle vara så kul att träffa softisarna med matte, och er, Louise och Dicho, är det alltid skoj att träffa! Vi hörs!

2010-03-01 @ 11:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0