Valp-rapport!

Jag har nu ännu en gång fått se de fina valparna från Dicho&Bando-kullen, så tack kära valpköpare att jag blev tillfrågad att följa med på resan över sundet! De har nu hunnit att bli fyra veckor och vardagsrummet hemma hos familjen Flink har nu minskat i storlek, eftersom det mesta av golvytan numera går åt till valplådan och rastgården. Den största förändringen sedan de små var tre veckor är alltså att de rör sig så mycket mera samt att de blivit betydligt mer stabila i sina små kroppar, mer uppmärksamma på det som händer runt omkring dem och  betydligt mer lekfulla.
 
Nu går tiden rasande fort och det är snart dags för de små sötnosarna att flytta hemifrån och det ska bli så spännande att få följa dem i framtiden! Alberto är fortfarande något större än de andra i syskonskaran. Han har en mycket stabil kropp och rör sig bland de andra med stor självsäkerhet och pondus. Brorsan Aron har fått mer tyngd i kroppen under den senaste veckan och det råder numera inget tvivel om vilka två valpar som är hanar. Han är också pigg och framåt och när han får en leksak i sin mun så kampar han med den så det står hejdliga till! Fina pojkar eller hur!
 
 
Choklapralinen Alba som är minstingen i kullen har också blivit mer lekfull och framåt. Den lilla godbiten med lite vitt på bröstet är svår att motstå. Söt som socker! 
 
 
Här kommer några bilder på hennes två söta systrar. Andrea är pigg, glad och nyfiken. Hon är nog den i kullen som så här långt har rekordet i svansviftning, för den lilla svarta svansen kan verkligen vifta oavbrutet - en otroligt positiv liten tjej! Här visar hon att hon med lätthet kan hålla ordning på sin lilla kropp och ställa upp sig fint.
 
 
Systern Adrina är också en mycket fin perrotjej, som är så kolsvart att det kan vara svårt att urskilja var hennes ögon finns. Ett gulligt litet lakritstroll som gillar att leka och som med intresse följer det som händer i hennes omgivning. 
 
 
Gruppbild på Andrea och Aron!
 
 
Matdags enligt valparna - som alltid kan äta, men mamma Bando var bara på genomresa!
 
 
Sovdags!
 
 
Godnatt och sov så gott alla mina små godingar! Kram Dicho
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gun

Oj oj borde vara förbjudet att lägga ut valpbilder. Kan nästan tänka mig lilla Alba. Fast jag ska inte ha tre hundar, eller?

2012-11-05 @ 18:34:12
Postat av: Petra Merci & Ester

Å vad fina de ser ut..
Bra jobbat där pappa Dicho.

2012-11-06 @ 08:29:52
URL: http://www.nogg.se/lufsen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0