Malmö valputställning

Sötaste Lily har idag gjort mycket bra ifrån sig i utställningsringen på Malmö valputställning och slutade som BIM. Vilken duktig tös, som trots en genomförkyld matte som höll i snöret gjorde så bra ifrån sig! Totalt var det hela 935 valpar anmälda och av dem var det sammanlagt tio perrovalpar. Domaren Per Iversen hade ett gott öga till Lily - vad sägs om följande fina ömdöme: 
 
Riktigt fin 7-mån. tik med utmärkta proportioner, bra storlek, välbalanserat huvud med moderat skuldra, utmärkt hals, välkroppslad, stark rygg, balanserade vinklar, rör sig med utmärkta steg från sidan, ngt smal bak (trång bak), mkt bra päls o välvisad. 
 
Kanske inte den allra bästa skärpan - taget med en mobilkamera! BIR blev Igor, så Ing-Marie grattis till er båda och hoppas det gick bra i finalringen!
 
Dessutom var Lily helt underbar utanför ringen (både före och efter ring-visningen). Strax innan det var hennes tur att gå in till domaren, så låg hon på golvet med tassarna rakt upp i luften för att bli kliad på magen - snacka om cool inställning till utställningar! Väl inne i ringen blev hon genast pigg och alert igen (Inget fel på hennes off och on-knapp här inte!). Hon var dessutom sååå trevlig och kelsjuk gentemot en mängd nyfikna utställningsbesökare, som ville veta mera om rasen (efter att de till en början förväxlat den med lagotton - har man hört det förut??) och som gärna ville klappa hennes mjuka och gosiga päls.
 
Hemma igen så hittar Lily ännu en gång sin avstängningsknapp - trött efter dagens äventyr! På kvällen somnar hon in framför TV:n, för att en stund senare vakna upp från ljudet av ett naturprogram, vilket är något som hon bara älskar att titta på. Både Dicho och Isa brukar fortsätta att sova så gott - oavsett vad som visas på TV (möjligen med undantag av skällande hundar), medan Lily med stort intresse brukar följa speciellt de program som handlar om djur och natur. Hon är så söt de gånger då nyfikenheten tar överhand och hon går fram till TV:n och sniffar och letar efter djuren både på och bakom bildskärmen!
 
 
Nu dröjer det till nästa år innan det blir dags för nya utställningar, så nu ska vi ägna ännu mer av helgerna åt lydnadsträning, samt person- och viltspår. Härligt! Jag har precis fyllt på i min frys med nya fräscha rådjursklövar. Hoppas på många soliga och fina helger framöver!
 
På måndag kväll börjar också vinterns inneträningen i lydnad och efter att det ösregnat ett flertal gånger på sistone på just den här veckodagen, så ska det bli riktigt skönt!
 

Kommentarer
Postat av: Gun

Grattis till det fina resultatet på utställningen. En blivande stjärna är hon allt.

2012-11-11 @ 21:33:05
Postat av: Hagar

Grattis Till er!
kram

2012-11-11 @ 21:38:56
Postat av: Anneli

GRATTIS igen...är så glad för eran skull(o våran med;) Ha det bra o pussa utställnings stjärnan från oss! Anneli o Nanna

2012-11-12 @ 17:30:43
URL: http://www.la-sirenitas.se
Postat av: Ing-Marie &Igor

Hej Louise!
Tack för sällskapet i går och köttbullarna inför finalen :) tyvärr gick vi inte vidare men det var ju väntat. Igor somnade sött i buren men blev väldigt peppad av Mamma Scan.

Svar: Trots mamma Scan som energihöjare - kan det vara svårt för perrorasen att slå sig fram i utst.finalerna, men jag är säker på att du och Igor-snyggingen gjorde ett bra jobb i ringen!
isaodicho.blogg.se

2012-11-12 @ 18:56:58
Postat av: Kesti

Grattis till söta Lily och er så klart! Tur att ni väntar till nästa år med fler rosetter...Ni kan inte få plats för alla ;)
Söta Lily är ju inte bara söt utan en mycket trevlig glad och mysig liten tjej!
Kram Kesti

2012-11-12 @ 22:12:45
Postat av: Anonym

Grattis, vad duktiga ni är.

2012-11-13 @ 21:08:13
Postat av: Barbro Andersson

Det var ju inte meningen att jag skulle vara anonym. men ibland går det fort. Grattis igen.

2012-11-13 @ 21:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0