Välkommen hem och vinterland!

I helgen har jag haft det stora nöjet att få se en av Dichos söta valpar live. För i lördags lyckades jag, en timme före vi skulle vara på 50-årsfest (Tack, Marie för en fantastiskt trevlig fest, med musik i olika former, dans, underhållande tal och många glada skratt!), att spränga in en titt på godingen "Lykke". Då hon efter hämtning i Danmark var på genomresa Skåne. Tack Barbro och Pelle att ni tog er tid och gjorde ett stopp på väg hem till Småland. Sonen Adam med flickvän Lisa var också med på resan och de två hade blivit så förälskade i valpkullens vita hanhund, så vem vet de kanske också blir perroägare någon gång i framtiden?
 
Idag har jag fått en rapport om att både hemresan och natten har gått bra. Har också fått info om att den duktiga lilla tösen hade, utan att gnälla en endaste gång, sovit så gott i mattes famn under hela bilresan. Dessutom hade lilltösen också haft en bra första natt i sitt nya hem. "Lykke" har nu fullt upp med att uforska varenda vrå där hemma samt att bekanta sig med familjens andra hundar, som så här i början ger henne en och annan morrning så att att hon ska förstå vem som bestämmer av de fyrbenta. Men den lilla levnadglada tjejen med sin viftande svans tar det hela med ro, för livet är ju bara sååå spännande och kul!
 
"Lykke" vilar tryggt i mattes famn!
            Vilken sötnos och vilket fint huvud hon har!
 
I veckan har Lily hunnit med att träffa en hel del perrokompisar. Först ut är jämngamla Alfredo, som hon sammanstrålade med i hans hemtrakter vid havet i Bjärred. Som de två krullisarna sprang utefter stranden och sedan därefter fram och tillbaka på närliggande gräsytor - inte konstigt att Lily var trött i kroppen när vi kom hem. Två perrovalpar hittar varandra otroligt snabbt i lekens virvlar! 
 
     Lekkompisen med matte Ann-Louise!
 
Någon dag senare senare slog vädret om och vinterns första snö kom. Det var också Lilys första möte med snön och vilka härliga glädjeskutt hon tog på morgonpromenaden! Di gamle, Isa o Dicho tyckte naturligtvis också det var toppen med all snö som fallit under natten! Några timmar senare for vi till Skäglinge för att träffa Lilys gamla träningsgäng, som även om årets lydnadskurs är avslutad ska försöka att sammanstråla på söndagarna.
 
                      
                            Kom igen Timja - nu ger vi järnet!
 
                     Skön vila efter all lek i den nyfallna snön!
 
 
                     Ha en trevlig första advent!/Louise o Co
 
 
   

Kommentarer
Postat av: Petra & Timja

Så söt, man glömmer att våra 8 månaders har varit så små!

2012-12-02 @ 16:05:50
Postat av: Petra Merci & Ester

Vilka duktiga valpköpare som ser till att farmor får träffa den lilla. :)
Härlig med era aktiviteter , inte konstigt att lilly blir trött ;)
Trevlig första advent på er också.Kram Petra

2012-12-02 @ 19:11:37
URL: http://www.nogg.se/lufsen
Postat av: Gun

Trevlig första advent till er med.
Jag anmälde aldrig till Göteborg. Väntar in vårens trevliga utomhusutställningar istället.

2012-12-02 @ 22:08:26
Postat av: Åsa

Vad söt lilla Lykke är och vilket vackert namn. Lycka till med henne Barbro! Du gjorde säkert ett bra val.
Farmor Zelma och farmors mor Trizza hälsar till den lilla guldklimpen och till alla Lundavoffsingarna också förstås.
Åsa

2012-12-06 @ 18:53:16
URL: http://www.perrotrizza.com
Postat av: Barbro Andersson

Tack för hälsningarna och tack Louise för att du visar vår lilla Lykke. Hon är helt underbar och har funnit sig väl tillrätta.

2012-12-07 @ 15:05:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0