Nu är det (snart) jul igen och nu ...!

Ja, förvisso är det ännu några dagar kvar till jul, men nu går det i rasande fart! Igår fick förresten Maribel besked om att hon fått jobb som au-pair i London och redan i mitten på januari så går flytten dit. Inte utan att det känns märkligt när nu även vårt sista hemmaboende barn prövar sina vingar och flyttar hemifrån. Jag hoppas verkligen att hon kommer att trivas bra i sin nya familj! Förutom den två-årige pojke om hon ska ta hand om så finns där också en cockerspaniel och med tre perros i vår familj, så är det ju hundar något som hon vid det här laget har stor vana med.
 
En härlig sommarbild på Maribel o Dicho!
 
Tradiditionsenligt har vi idag varit iväg och huggit vår innegran, men vilket busigt väder det var - termometern låg kring nollstrecket och det kom ösregn från och till. Hundarnas pälsar var genomblöta när vi kom hem, så då är det onekligen praktiskt med klinkergolv för där kan vattnet flöda hur mycket som helst utan att golvet tar skada!
Vid blidväder har snön en förmåga att fastna överallt i perrons päls och oavsett pälslängd på hundarna så bildas det mängder av dekorativa bollar, men som inte så roliga för dem att röra sig med, Skillnaderna mellan kortklippt och långpälsad perro syns framförallt på snöbollarnas storlek.
                   En kortklippt Dicho
                 Isas mellanlånga päls
                    Långpälsade Lily
 
Jag har precis fått en glädjande rapport av Åsa från Sthlms hundmässa att Dichos mormor haft stor framgång i ringen idag, då Trizza slutade som BIS4:a bland veteranhundarna. Otroligt bra gjort av en perro att gå så långt i den knivskarpa konkurrensen! Stort GRATTIS till både Åsa o Trizza! Här kommer fler sommarbilder på bl.a.dagens duktigaste perro (inte utan att man längtar till värme och sol ) och denna gång från en ringträning tillsammans med Åsa och Julia i samband med en Jönköpingsutställning för några år sedan!
 
Trizz i Perro Rizadoshundar: Trizza, Zelma o Dicho!
                       Trizza o Julia slappar i gröngräset!
                                 Du och jag, Dicho! 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej!
Vad kul att se gamla foton!
Ett stort GRATTIS till framgångarna i Göteborg!

2013-01-06 @ 13:57:11
URL: http://www.perrotrizza.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0