God fortsättning och Lilys första jul!

 
God fortsättning till alla er där ute i vårt avlånga land - hoppas ni haft en skön och avkopplande julhelg! Själva har vi haft det bra -  med god samvaro och mysig julstämning. Efter att vi de senaste åren firat jul hos min bror och släkt i Norrköping, så bestämde vi oss för att i år stanna kvar i Skåne. Vilket nog Mats tyckte kändes ganska bra, eftersom han då också kunde fira helgen tillsammans med sina föräldrar.
 
Nu när juldagarna väl är över så kan jag inte låta bli att tycka att det är skönt med några lediga vardagar, då man bara kan skrota runt och ta dagarna lite som de kommer. Idag fick vi äntligen lite bättre väder än det varit under julhelgen, då det bara var grått och trist. I det härliga och soliga vädret med ett par minusgrader passade jag på att sticka iväg till brukshundklubben och träna en stund med krullisarna. Det visade sig att det var fler än jag som var sugna på att ge sina hundar lite hjärngympa, för efterhand dök det upp fler och fler träningssugna ekipage!
 
Lily fick nu för första gången i sitt 8-månaders liv vara med och fira jul. Hon var sååå nyfiken över alla spännande saker som hände! När hon på julaftonsmorgon upptäckte att det låg julklappar under grannen, så blev hon mäkta intresserad av dem. För säkerhets skull så tog hon allt emellanåt en liten runda bland dem för att försäkra sig om att de väldoftande paketen, som det stod Dicho, Isa och Lily på, fortfarande låg kvar. Tomten var också extra snäll i år och hade rakat av sig skägger, så  att Lily (som nu kommit i spökåldern), inte skulle tycka att han var alltför läskig. Hon tyckte allt bra om honom, för förutom att han luktade Hector så delade han ju också ut så fina julklappar - både det som gick att äta och det som gick att leka med!
 
Jag visste väl att det fanns smaskiga ben bland julklapparna - mums!
                                     Finns här några snälla barn och krulltottar?
 
Jag var inte så värst flitig med kameran under julhelgen i år, så här kommer nu också några bilder på Lily som togs under den första kalla dagen i höstas, med hög fin luft och ett härligt solsken, då Lily deltog på en spårdag i Lomma brukshundklubb. En av deltagarna har en kompis som gärna ville följa med och hon var något så passande som djurfotograf. Laila Berglund visade sig vara en otroligt duktig fotograf, som lyckades fånga varje hunds speciella karaktär på ett mycket bra sätt. Vad sägs om följande axplock från Lily-bilderna -fina eller hur! 
 
                                                                                    Fart och fläkt, men jag ...
                                    
                                        kan faktiskt sitta stilla också om det bara finns något intressant att titta på!
 
                                                                        Ett riktigt GOTT NYTT ÅR till er alla!
                                                                                                                                        Louise & Co
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Petra & Timja

Vi ses väl på söndag?

2012-12-28 @ 21:27:56
Postat av: Petra Merci & Ester

Fina bilder och ni verkar ha haft en skön jul..

2012-12-29 @ 15:48:30
URL: http://www.nogg.se/lufsen
Postat av: Barbro Andersson

Vilka fina bilder. Gott nytt År!

2012-12-29 @ 20:23:02
Postat av: Gerd

Gott nytt År! Hoppas ni får en skön helg!

Kram

2012-12-30 @ 13:22:42
Postat av: Gun

Gott Nytt År! Lycka till i Göteborg.
Kram

2012-12-30 @ 18:46:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0