Liten blir stor!

Ja, det är inte bara sommarledigheten som har gått fort, utan även vårt lilla yrväder Lily har under sommaren hunnit att bli så mycket äldre - idag blir hon hela 4 månader. Hur har det gått till? 
 
                                Blomster-flickan
 
Lily är en oerhört charmig och söt liten perrotjej, som till sitt sätt är en härlig mix av Kajsa Kavat och en studsboll. Hon har lätt för att umgås med både människor och hundar, men inleder gärna hundmötena med att ge de fyrbenta en utskällning - för att något senare gå fram och nyfiket lukta på dem. Hon har från första stund vi träffade henne visat att hon är en mycket pratsam liten dam, som ger ifrån sig en mängd olika ljud beroende på vad hon vill ha sagt. Hennes skällande har jag jobbat en hel del med och jag tycker nog att det har blivit betydligt bättre, men eftersom det är en del av hennes personlighet så gör det sig påmint allt emellanåt!  
 
I hennes lilla kropp finns det mycket kraft och smidighet (vikt: 7,7 kg o mankhöjd: 28,3 cm), vilket kommer att komma väl till pass i framtida aktiviteter. Idag gäller det för mig att kunna hänga med i svängarna och försöka hindra henne när hon utan hjälp vill skutta ner och opp till vardagsrummet favoritplats - soffhörnet. Den här hopphöjden känns onekligen lite onödig med tanke på hennes ringa ålder! Dessutom kan hon ibland i lekens virvlar välja att hoppa ner från de två trappstegen av klinker som skiljer hall och matrum åt, så numera får jag hålla henne lite mer i öronen när hon skuttar mellan rummen.
 
                              På spaning med Dicho och Isa!
                               Ingenting här, ingenting där!
 
Hennes favoritkille Dicho har nu alltmer tagit henne till sig och allt som oftast kan man se de två skoja runt i trädgården och då är Lily så glad och upplivad att hon har svårt att hitta sin bromsknapp i tid. Det brukar vara bra tillfällen att öva på passivitetsträning och det börjar hon numera att bli allt bättre på. Isa som än så länge är något mer svårflörtad än storebror har också börjat att mjukna så smått gentemot lillsyrran.
 
                         Skön vila i skuggan efter en lekstund!
 

Kommentarer
Postat av: Petra Merci & Ester

Låter som hon är en riktig liten kavat dam den där Lilly ;) Kanske finns det en baktanke från Discho att han hållit henne kort. Tror att han är en smart kille.
Kram på er Petra

2012-08-09 @ 21:29:25
URL: http://www.nogg.se/lufsen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0